MOVE biedt een full-serviceconcept; van advies en begeleiding tot en met realisatie, beheer
en onderhoud. Op het gebeid van vastgoed zijn we van alle markten thuis. We kennen alle
mogelijkheden om uw vastgoed te verduurzamen. Ons uitgebreide scala aan diensten is
ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw specifieke situatie en wensen.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Plan van aanpak voor duurzame renovatie

Wij zijn dé expert op het gebied van (duurzame) renovatie- en verbouwingsprojecten. MOVE biedt diverse diensten zoals directievoering, toezicht, projectleiding en projectvoorbereiding op projectbasis. Grote kracht is dat we altijd werken met vaste teams en partners. Dat maakt het proces en de prijzen duidelijk en transparant. Alle betrokkenen weten precies waar ze aan toe zijn.

Lees meer

Energielabel verbeteren

Voldoet jouw vastgoed niet aan label C, maar aan D t/m G? Dan maken we graag een advies op maat voor het verbeteren van dat energielabel. Dat doen we aan de hand van erkende maatregelen die vermeld staan in de Erkende Maatregelenlijst (EML) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees meer

DMJOP

MOVE integreert energiebesparende maatregelen in het MJOP die wettelijk noodzakelijk zijn voor het behalen van energielabel C, maar die ook wenselijk zijn in het kader van duurzaamheid. Dit D(Duurzaam)MJOP biedt een efficiënt plan van aanpak om uw vastgoed te onderhouden én te verduurzamen.

Lees meer

Energiebesparing

MOVE inventariseert de huidige situatie van jouw vastgoed op het gebied van energieverbruik. Vervolgens geven we advies waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichtingen volgens de lijst met erkende maatregelen. En we kunnen zelfs zorgen voor de uitvoering. Dan koppelen we de haalbaarheidsstudie aan een prestatiegarantie zodat resultaat gegarandeerd is!

Lees meer

De juiste MOVE met de zekerheid van 100% prestatiegarantie

Het resultaat van onze aanpak? Een prestatiegarantie! We koppelen de haalbaarheidsstudie aan een gegarandeerd resultaat. Zo weet je precies wat verduurzaming van jouw vastgoed oplevert.

Bekijk onze aanpak