Plan van aanpak voor duurzame renovatie

MOVE biedt een full-serviceconcept; van advies en begeleiding tot en met realisatie, beheer en onderhoud. Op het gebied van vastgoed zijn we van alle markten thuis. We kennen alle mogelijkheden om uw vastgoed te verduurzamen. Ons uitgebreide scala aan diensten is ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw specifieke situatie en wensen.

Vanuit het advies maken we een helder plan van aanpak samen met onze opdrachtgevers en overige betrokken partijen. Dat vinden we belangrijk. Indien we tot uitvoering overgaan, sis MOVE verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en informatie van alle betrokken partijen. Om zo tot een integraal plan te komen dat aan al jouw wensen voldoet. Met als resultaat? Een project dat wordt gerealiseerd binnen budget en planning volgens de samen vastgestelde criteria en met een prestatiegarantie.

Wij zijn dé expert op het gebied van (duurzame) renovatie- en verbouwingsprojecten. MOVE biedt diverse diensten zoals directievoering, toezicht, projectleiding en projectvoorbereiding op projectbasis. Grote kracht is dat we altijd werken met vaste teams en partners. Dat maakt het proces en de prijzen duidelijk en transparant. Alle betrokkenen weten precies waar ze aan toe zijn.

Voor wie?

Duurzaamheid
is onze kwaliteit!

Wilt u verduurzamen en MOVE als duurzaamheidspartner? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Of bel 085-0763700.
MOVE… MOVING SUSTAINABLE PROPERTY FORWARDS

Neem contact met ons op!