Energielabel verbeteren

Vanaf 2023 zijn alle kantoren in Nederland (groter dan 100m2) wettelijk verplicht een label C of hoger te hebben. Dat betekent dat je op de eerste plaats een rapport moet hebben waarin het energielabel voor jouw vastgoed berekend is. Voldoet jouw vastgoed niet aan label C, maar aan D t/m G? Dan maken we graag een advies op maat voor het verbeteren van dat energielabel. Dat doen we aan de hand van erkende maatregelen die vermeld staan in de Erkende Maatregelenlijst (EML) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

MOVE maakt voor u inzichtelijk welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen om te voldoen aan de wet- en regelgeving van onze overheid. We kijken samen naar welke mogelijkheden er zijn om de energieprestaties te verbeteren. Vervolgens brengen we in kaart hoe we het energieprestatieadvies (EPA) concreet kunnen uitvoeren. Uw specifieke situatie is altijd het uitgangspunt voor een maatwerkadvies.

Natuurlijk kunnen we dat advies ook omzetten in concrete acties en kunnen we zorgen voor een betrouwbare aannemer die het project uitvoert. MOVE gaat namelijk verder dan alleen een advies; we zorgen ook een betrouwbare uitvoering. Zorgeloos verduurzamen met een partner die alle partijen vanaf het eerste moment in het proces meeneemt.

Voor wie?

Duurzaamheid
is onze kwaliteit!

Wilt u verduurzamen en MOVE als duurzaamheidspartner? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Of bel 085-0763700.
MOVE… MOVING SUSTAINABLE PROPERTY FORWARDS

Neem contact met ons op!